< Tillbaka till evenemang och skolningar

Finansieringskväll

MÅLGRUPP

Mikro- och småföretagare

INNEHÅLL

Kvällens program fokuserar kring olika finanserings- och bidragsmöjligheter & former som finns för dig som driver ett mikro eller småföretag. Finansiärerna/aktörerna på plats ger först mera allmän information om finanseringsmöjligheterna och efter det har du chans att bekanta dig närmare med någon av de finansiärer som intresserar dig mest och får då mera ingående information om just den. Med oss under kvällen har vi:

  • Kvevlax Sparbank
  • Finnvera
  • Business Finland
  • NTM-centralen
  • Aktion Österbotten    
  • (FiBAN) bekräftas senare

OBS! Du väljer i samband med anmälan om du deltar på plats i Vasa eller om du följer med tillställningen online. Kom ihåg att skriva i fältet "övriga anmälningsuppgifter" på anmälningssidan hur du önskar delta (Online eller på plats). Vi behöver med tanke på serveringen veta hur många vi har på plats.

ÖVRIG INFO

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till kurs@edunova.fi ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Anmäl dig här:

Privatperson: Godkännande av användarvillkor - Wilma (inschool.fi)

Företag: Godkännande av användarvillkor - Wilma (inschool.fi)

Frågor:

Janne Smeds

0405883432

janne.smeds@krs.fi

Kristinestads Näringslivscentral 2022
Web design by KeKu Design