< Tillbaka till evenemang och skolningar

Företagspresentationer 15.11.2022

Vill du få en mall för hur företaget kan presentera sig i olika kanaler? Hur gör vi vårt presentationsmaterial tilltalande för målgruppen? Vem vill vi att ska jobba hos oss och vilken typ av bilder och videon tilltalar dem? Vad säger våra företagspresentationer om oss?

Dessa frågor kommer vi att arbeta med under vår verkstad kring företagspresentationer. Fokus ligger på hur företagspresentationer kan användas i rekryteringsprocessens olika faser. Dagen innehåller övningar och diskussioner under vilka vi tillsammans går igenom erfarenheter, tips och idéer.

Utbildare: Laura Johansson, Lvngroom

Program:
Kl 9-12

  • Hur ser vi ut i andras ögon? Hur kan vi påverka mottagaren med vårt presentationsmaterial? Företagspresentationernas otaliga möjligheter. Introduktionsföreläsning
  • Case-studier och diskussion i grupp; vem gör det bra?
  • Gruppdiskussion bl.a. kring dessa frågor: Vad är kärnan i mitt budskap? Hur ska jag vinkla mitt ärende i olika medier och i olika situationer?
  • Sammanfattning av förmiddagen.

kl. 12-13 Lunch på egen bekostnad

kl. 13-16

  • En titt på presentationer (PowerPoint och motsvarande) – hur ska jag bygga upp fungerande presentationer? Dialogaktig föreläsning
  • Företagsvideo och foton – tips och tricks; kort infopaket och diskussion i smågrupp
  • Att skriva kort, koncist och attraktivt i olika kanaler – kort introduktion och övning

Den tvåspråkiga verkstaden riktar sig till mikroföretag och är avgiftsfri för deltagarna. Det finns 20 platser så anmäl dig i tid!

Anmäl dig här!

Anmälan senast fredagen 11.11.2022 till:

Richard Lähteenmäki, projektledare talent insights, +358404121604 richard.lahteenmaki@krs.fi

Kristinestads Näringslivscentral 2022
Web design by KeKu Design