< Tillbaka till evenemang och skolningar

Workshop om förtjänat anseende 30.5.2023

Välkommen till den sista delen av vår informationsserie, Förtjänat Anseende -workshopen tisdagen den 30.5.2023 kl. 15.30-16.15. Workshopen kommer att hållas online med Teams. Workshopen kommer att hållas på finska.

Elisa Kannasto, kommer att introducera oss till ämnena förtjänad synlighet och minnesvärdhet. Vi kommer att gå igenom teman och tankesätt om hur företag kan få uppmärksamhet, hålla igång konversationen och få en mer varaktig varumärkeskännedom. Tillsammans kommer vi att reflektera över hur företag kan utveckla kreativ och särskiljande marknadsföring.

Elisa Kannasto är filosofie doktor, kommunikationsforskare, utbildare och utbildningschef vid Master School vid Seinäjoki University of Applied Sciences. Hon har doktorerat i personlig varumärkesprofilering av politiker och forskar om politisk kommunikation i sociala medier. I utbildningar och som talare är Kannasto bekant med ämnen som personligt varumärke, presentationsförmåga, effektiv kommunikation, fenomen i sociala medier och kampanjkommunikation.

Anmäl dig till workshopen här!

Workshopen är en del av SEUTUKAUPUNKIrekry-projektet, som syftar till att stödja internationell rekrytering och utveckla rekryteringsförmågan i regionala städer. Projektet genomförs i nära samarbete med NTM-centralerna, arbets- och näringsbyråerna, arbets- och näringsministeriet samt olika nationella och regionala projekt som främjar internationell rekrytering. Projektet finansieras av Södra Österbottens förbund.

Kristinestads Näringslivscentral 2022
Web design by KeKu Design