< Tillbaka till evenemang och skolningar

Hållbar marknadsföring i sociala medier 21.3 i Kristinestad

Du småföretagare! Häng med på en helkväll där vi pratar, andas och tänker hållbar marknadsföring. Vi har bjudit in två inspirerande företagarkvinnor till Kristinestad för att belysa betydelsen av en hållbar kommunikation i olika sociala medier så som Instagram, Pinterest mfl. Mia och Malin har lovat dela med sig av konkreta tips och trix så att även Du ska kunna kommunicera ut ditt företags budskap. Och inte nog med det, du har även en fin möjlighet att träffa andra företagare och skapa nya kontakter.

Eventet ordnas som hybridtillställning och du kan följa eventet via streamen eller komma på plats till Kristinestad. OBS! Kom ihåg att kryssa för hur du deltar i eventet då du anmäler dig!

Begränsat antal platser i Kristinestad, så det är först till kvarn som gäller. Vid eventet i Kristinestad bjuds det på salladsbuffé.      

Föreläsare:

Maria Holm från RESTYLE Marketing föreläser om hållbar kommunikation. Hur kan man använda sociala medier som verktyg för att kommunicera företagets hållbarhetsarbete?

Malin Timmerbacka från KREARTE går igenom grunden och fördelarna med Pinterest och hur man som småföretagare kan använda sig av Pinterest för att öka intresset för varumärket eller driva trafik till webbplatsen.

Kursen ordnas som ett samarbete mellan projekten Våga Växa och Sustainable Tourism vid Kristinestads Näringslivscentral.

Anmäl dig här:

HÅLLBAR MARKNADSFÖRING I SOCIALA MEDIER (edunova.fi)

Kristinestads Näringslivscentral 2022
Web design by KeKu Design