< Tillbaka till evenemang och skolningar

Våga Växa goes Reko

MÅLGRUPP

Målgruppen är REKO-företagare och producenter.

INNEHÅLL

Välkommen att lyssna på en tvådelad föreläsningsserie enkom för Reko-företagare och producenter. Vi har sytt ihop en väldigt intressant helhet på två kvällar där vi har föreläsare från olika branscher.

Vi har Reko-fadern Thomas Snellman med oss som ska berätta om hur man ska skapa en framgångsrik direktförsäljning. Företagaren Elisabeth Nybacka berättar mera om hennes intressanta projekt med Gunnars Källare i Lappfjärd.

Vi har med oss Maria Ehrnström-Fuentes som tar upp aktuella frågor gällande hållbarhetsaspekten och Reko-företagandet och så har vi även med oss Maria Österåker som är expert inom prissättning.

Den här föreläsningsserien vill ni inte missa!

Obs! Du väljer i samband med anmälan var du vill delta i programmet, så kom ihåg att skriva i fältet "övriga anmälningsuppgifter" på anmälningssidan vilken ort du tänker delta från!

  • YA vid enheten i Gamla Vasa (Campus Kungsgården)
  • YA vid Campus Allegro i Jakobstad
  • Kristinestads näringslivscentral

Föreläsningarna streamas från Gamla Vasa till de övriga orterna. Väljer man att delta i Kristinestad eller Jakobstad så följer man med streamen från en storbildsskärm tillsammans med andra företagare och personal på plats eller om man väljer att vara på plats i Gamla Vasa.

Vi bjuder på något smått att dricka och äta under kvällen också.  

Föreläsningarna ordnas av Våga Växa Österbotten projektet och är därmed avgiftsfria för dig!

ÖVRIG INFO

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till kurs@edunova.fi ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Anmälning:

Våga Växa goes REKO (edunova.fi)

Kristinestads Näringslivscentral 2022
Web design by KeKu Design