< Tillbaka till evenemang och skolningar

Video-workshop 18.4.2023

Vad behöver du veta när du gör en video till sociala medierför ditt företag?

Markus Rytinki svarar på denna fråga i en videoworkshoptisdagen den 18.4.2023 kl. 15.00-17.00. Workshopen kommer att äga rum online.

Under workshopen går vi kort igenom enkla tumregler förvideofilmning, som du kan använda för att enkelt höja kvaliteten på dinavideor. Under workshopen kommer man att diskutera videoinnehåll, mål,nödvändiga verktyg och andra ämnen som deltagarna har gått igenom när de gjorteller utformat sina egna videor. Workshopen lämpar sig särskilt bra förnybörjare och personer med liten erfarenhet. Det finns inga krav om förkunskap.

Efter workshopen kommer deltagarna att ha en klaruppfattning om vad de behöver göra för att göra företagets some-videosintressanta och i linje med företagets stil. Videorna kommer att hjälpaföretaget att bli mer synligt, kristallisera sitt varumärke och locka nyakunder.

Markus Rytinki, som ledde sessionen, arbetar somprojektforskare vid Uleåborgs universitet. Han har arbetat somkommunikationsansvarig i sin forskargrupp och som medlem i marknadsföringsgruppenför musikfestivalen Bätte Folk. Markus har studerat video vid The LondonInstitute. Han har också regisserat flera musikvideor och producerat enkortfilm.

‍Workshopen hålls på finska.

 

Föranmäl dig till workshopen här.

eller

Gå med på Teams möte från denna länk den 18 april kl.15.00.

Kristinestads Näringslivscentral 2022
Web design by KeKu Design