< Tillbaka till nyheter

Varma sommarhälsningar från näringslivscentralen

Nu ska jag passa på och önska er alla en riktigt härlig sommar. Det är en fantastisk tid på året och nu njuter vi av soliga varma dagar, och så har vi flera spännande evenemang på gång i vår stad.

Nyhet för i år är samhällsdagarna 12-13.7, platsen Hemslöjdsgården och Kulturhuset Dux. Mer info om programmet hittar ni på vår webbsida; businesskrs.fi. jag hoppas vi träffas där. Syftet är att skapa ett evenemang där vi kan diskutera olika aktuella frågeställningar, utbyta tankar, få input från andra och dessutom få inblick i nya områden, så varmt välkomna!

Dessutom har vi spännande utvecklingsmöjligheter nu i Kristinestad, i synnerhet när det gäller alla initiativ som kommit inom den gröna omställningen. Som ni vet har det blivit allt viktigare att vi tar hand om vår planet och Kristinestad vill vara en föregångare i denna utveckling. Därför jobbar vi här på näringslivscentralen ivrigt vidare, i samarbete med staden, för att skapa de bästa förutsättningarna för dessa projekt att förverkligas, spännande tider minst sagt. Men kring detta så har vi stora utmaningar när det gäller kompetent arbetskraft och det är nu något vi dessutom jobbar vidare med i samarbete med våra utbildningsenheter.

Jag ser fram emot att träffa många av er på samhällsdagarna och på sommarmarknaden och så ska vi fortsätta att utveckla vår stad tillsammans. Ha en underbar sommar och ta hand om er själva och varandra

Angelique Irjala

VD

Kristinestads Näringslivscentral 2022
Web design by KeKu Design