Work logo

Försäljare

< Tillbaka till Work

K-Market Lappfjärd

Försäljare

Työn kuvaus

Klaisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. Kssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 Klaisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. Klaisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18 vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Meillä K-Market Lapväärtissä työskentelet 5 hengen iloisessa porukassa. Haluamme palvella asiakasta 110% ja antaa heille elämyksen kaupassa, me uudistamme itseämme kokoajan, toivomme myös, että sinä olet valmis muuttumaan ja että asiakaspalvelu on sinulle tärkeää.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle

- työpaikan jossa voit ottaa vastuuta ja kehittää itseäsi

- vastuullisen ja turvallisen työpaikan

- Kn perehdytysohjelman

- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja

- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin

- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 31.3.2023 mennessä osoitteeseen Joakim.ollila@k-market.com.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö kesän ajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joakim Ollila, puh 0503509265, Joakim.ollila@k-market.com.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kristinestads Näringslivscentral 2022
Web design by KeKu Design