Work logo

Handledare

< Tillbaka till Work

Röda Korset

Handledare

Röda Korset ger glädje, upprätthåller hopp och stärker förtroende - kom med och gör ett betydelsefullt arbete!

Vi söker handledare till Röda Korsets mottagningscentral i Kristinestad.

Finlands Röda Kors Österbottens svenska distrikt upprätthåller, på uppdrag av Migrationsverket, en mottagningscentral i Kristinestad.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ge stöd och handledning till våra klienter vid mottagningscentralen.  Som handledare deltar du aktivt i såväl planeringen som utvecklingen av verksamhetens innehåll och tyngdpunktsområden. Målet är att upprätthålla och främja individernas och familjernas trygghet, förmåga och positiva utveckling.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

Typ av anställning: Heltid

Vi förväntar oss

  • En för arbetsuppgiften lämplig utbildning (examen inom social- och hälsovård, utbildning, kultur, motion eller annan samhällsvetenskaplig examen),
  • förmåga att arbeta både självständigt och i team,
  • god organisations- och samarbetsförmåga,
  • goda kunskaper i svenska och finska (övriga språkkunskaper ses som en merit),
  • körkort,
  • ett stort intresse för att jobba med människor.

Vi förutsätter att den valda personen förbinder sig till Röda Korsets värderingar och principer och önskar sökande från olika bakgrund.  

I uppgiften krävs ett utdrag ur straffregistret (504/2002).  

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett flexibelt och mångsidigt arbete vars innehåll den som väljs kan vara med och påverka. Arbetet ger en direkt inblick i mottagningscentralers verksamhet samt en mångkulturell arbetsmiljö.

För de som arbetar inom mottagningsverksamhet erbjuds regelbunden såväl fortbildning som arbetshandledning och du har möjlighet att utvecklas i ditt arbete. Vi tar hand om personalens välmående och ork genom att stöda lunchmåltiden, erbjuda motions- och kulturförmåner, cykelförmån samt arbetshälsovårdstjänster.

Arbetsplatsen finns i Kristinestad.

Vi följer kollektivavtal för den privata socialservicebranschen. Prövotiden är 6 månader.

Löneklass G21

Österbottens svenska distrikt

Finlands Röda Kors uppgift är att hjälpa de som behöver det mest. Vi hjälper när olyckor och kriser inträffar i Finland och utomlands. Vi uppmuntrar människor att ta hand om varandra och sin säkerhet och stå upp för de svaga.

Röda Korset anställer experter och sakkunniga från många olika arbets- och utbildningsområden - både i Finland och runt om i världen.

Vår personal värdesätter särskilt ett meningsfullt och inspirerande arbete och en jämställd arbetsgemenskap där vi stöttar varandra.

Telefon: +358406534746

E-post: frida.nylund@redcross.fi

Kristinestads Näringslivscentral 2022
Web design by KeKu Design