Palvelut

Yritysneuvontaa:

Voin auttaa esimerkiksi näissä asioissa: yhtiömuodon valinnassa liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, tukihakemuksien kanssa sekä lupien ja sopimuksien selvittelyssä.

Oletko perustamassa yrityksen?

Jos sinulla on liikeidea, me autamme eteenpäin. Meiltä saat apua kaikessa aina uuden yrityksen perustamisesta starttirahahakemukseen ja rahoitukseen.

Starttiraha on vastaperustetun yrityksen yleisin tukimuoto, jonka TE-keskus myöntää tulevalle yrittäjälle. Starttiraha on henkilökohtaista ja verotettavaa tuloa. Se turvaa yrittäjän toimeentulon ensimmäisen puolen vuoden aikana tämän käynnistäessä yritystoimintaansa.
Starttirahan edellytyksenä on, että yrittäjyys on täysipäiväistä ja että henkilö ei samalla nosta muita tukia.

Tulevan yrittäjän on ensin otettava yhteys yritysneuvojaan saadakseen käyttöönsä verkkopohjaisen LISSU-työkalun ja laadittava sen avulla liikeidealleen liiketoimintasuunnitelma. Kun tarvittavat asiakirjat, myös talouslaskelmat, on laadittu, täytetään starttirahahakemus. Lomakkeita saa yritysneuvojalta tai osoitteesta www.te-palvelut.fi. Hakemukseen on liitettävä verovelkatodistus ja rahoituslaitoksesta mahdollisesti saatu lainapäätös tai -tarjous. Sen jälkeen varataan aika työ- ja elinkeinotoimistosta henkilökohtaista haastattelua varten.

Anthony auttaa sinut hakemuksen ja liiketoimintasuunnitelman kanssa

Omistajavaihdos:

Suomessa on yhteensä yli 330 000 yrittäjää. Vuoteen 2023 mennessä noin 28 000 yritystä on tulossa myyntiin ja lähes 15 000 yritystä siirtyy seuraavalle sukupolvelle.

Me autamme sinua yrityksesi myymisessä, yrityksen ostamisessa ja myös sukupolvenvaihdoksissa.

Oppaita ladattavaksi: