Hyvinvointitapahtuma pienyrittäjille 9.4. klo 18

Yrittäjä!

Tule mukaan maksuttomaan tilaisuuteen Eleonora B&B:hen tiistaina 9. huhtikuuta klo 18-20.30. Tarjoamme luennon yrittäjien hyvinvoinnista ja ylellisen salaattibuffetin. Max. 20 osallistujaa!

Info:

Onko mahdollista toimia pienyrittäjänä Pohjanmaalla ja samalla voida hyvin ja pitää työ- ja yksityiselämä tasapainossa? Tässä luentoa ja keskustelua vuorottelevassa illassa käsitellään muun muassa työssä ja arjessa jaksamista. Millaisia työkaluja voit käyttää selviytyäksesi paremmin? Miten voit säästää itseäsi ja irrottautua työstä niin, ettet vie huolia mukanasi kotiin? Luennolla esitellään osittain sitä, mitä voimme tehdä itse, mutta myös sitä, mitä voimme tehdä yhdessä työpaikoillamme jaksamisen ja työssä viihtymisen eteen.

Luento on vuorovaikutteinen ja sisältää pieniä harjoituksia ja keskustelutehtäviä, joissa osallistujilla on mahdollisuus jakaa omia kokemuksiaan.

Tilaisuus on osallistujille maksuton, ja sen järjestää Uskalla kasvaa kestävästi -hanke, jota rahoittavat Euroopan maaseudun kehittämisrahasto ja Svenska kulturfonden.