Må bra event för dig – småföretagare, 9.4. kl. 18

Företagare!

Kom med på ett kostnadsfritt event till Eleonora B&B tisdag 9.4 kl. 18 – 20.30. Vi bjuder på en föreläsning i företagares välmående samt en lyxig salladsbuffét. Max. 20 deltagare!

Info:

Är det möjligt att vara småföretagare i Österbotten och samtidigt må bra och ha en bra balans mellan arbete och fritid? Denna kväll som varvar föreläsning och diskussion tar upp ämnen som att orka i arbetet och med vardagen. Vilka verktyg kan man ta till för att orka bättre? Hur kan man skona sig själv och koppla loss från jobbet så att man inte tar bekymren med sig hem? Under föreläsningen presenteras det delvis vad vi själva kan göra men också vad vi tillsammans kan göra på våra arbetsplatser för att orka och må bra på jobbet.

Föreläsningen är interaktiv och innehåller små övningar och diskussionsuppgifter där deltagarna har möjlighet att berätta om egna erfarenheter.

Eventet är kostnadsfritt för dig som deltagare och det arrangeras av Våga Växa Hållbart projektet som finansieras av Europeiska fonden för landsbygdsutveckling samt av Svenska Kulturfonden.