Loop Forum – Reduce – Reuse – Recycle

Kööpenhamina, 24 – 25.4.2024

This image has an empty alt attribute; its file name is Loop24_01-1024x714.webp

Loop Forumin avajaiset 2024

Sustainable Ostrobothnia as a Forerunner – hanke teki menestysreissun Loop Forumiin Tanskassa. Tapahtuma on kiertotalouden alan tärkeimpiä kohtaamispaikkoj. Hankevetäjät Fredrik Hanstén, Hanna Malkamäki ja Pia Holkkola-Löf esittelivät Pohjanmaan yritysten vastuullista toimintaa, samalla tuoden esiin alueemme yhteistyöhalukkuutta ja yrittäjämyönteistä ilmapiiriä.

Kaksi tapahtumapäivää täyttyivät messuilla kävijöiden kohtaamisista ja oivaltavista seminaareista. Ohjelmassa oli myös mielenkiintoisia paneelikeskusteluja eri aiheista, kuten digitaaliset tuotepassit ja oikeanlaisen suunnittelun merkitys kiertotaloudessa.


SOF-Hankevetäjät Pia Holkkola-Löf, Hanna Malkamäki ja Fredrik Hanstén

Messujen aikana hankepäälliköt saivat myös pitch-puheenvuoron, jolla tavoitettiin uusia kuulijoita ja esiteltiin SOF-hankkeen luomia lisäyhteistyömahdollisuuksia pienten ja keskisuurten yritysten kanssa. Messujen aikana hahmoteltiin kestävyyden ja kiertotalouden yhteisiä arvoja, sekä pohdittiin olemassa olevien yritysten ja tulevaisuuden startup-yritystenn innovaatiomahdollisuuksia Pohjoismaissa. Hankevetäjät onnistuivat inspiroimaan monia tapahtumassa ja palasivat matkalta itsekin inspiroituneina.


Hankevetäjä Fredrik Hanstén pitämässä pitch-puhetta Loop Forumissa

Halusimme esitellä Pohjanmaan Loop Forum -tapahtumassa alueena, joka työskentelee jo nyt vastuullisuuden eteen. Siksi loimme tapahtumaa varten SOF-hanketta käsittelevän englanninkielisen verkkosivun, johon voit tutustua painamalla alla olevaa painiketta.