Loop Forum – Reduce – Reuse – Recycle

Köpenhamn, 24 – 25.4.2024

This image has an empty alt attribute; its file name is Loop24_01-1024x714.webp

Invigning av Loop Forum 2024

Sustainable Ostrobothnia as a Forerunner-projektet hade en framgångsrik resa till det ledande nordiska forumet för avfall, resurser och cirkulär ekonomi, LOOP Forum i Danmark. Fredrik Hanstén, Hanna Malkamäki och Pia Holkkola-Löf visade upp och berättade om hållbarhetsåtgärderna hos företag i Österbotten samtidigt som de betonade den samarbetsvilliga anda och entreprenörsanda i vår region.

Under två dagar träffade och diskuterade de med mässbesökare, deltog i insiktsfulla seminarier och paneldebatter om ämnen som digitala produkt-pass och synen på hur korrekt design löser cirkulär ekonomi.


SOF-projektcheferna Pia Holkkola-Löf, Hanna Malkamäki och Fredrik Hanstén

Under mässan höll projektledarna också ett pitchtal, knöt nya kontakter och visade upp projektets potential för ytterligare samarbete med små och medelstora företag i Österbotten. Värdefulla kontakter knöts på det största forumet för cirkulär ekonomi i Norden. Under mässan fann man gemensamma värderingar för hållbarhet, cirkulär ekonomi och innovationsmöjligheter relaterade till befintliga företag och framtida startups inom Norden. Projektcheferna är nöjda med resan där de både blev inspirerade och inspirerade andra.


Projektchef Fredrik Hanstén håller ett pitchtal på Loop Forum

Besök gärna vår engelska SOF-projekt sida nedan som gjordes för Loop Forum mässan för att lyfta fram Österbotten som region kring hållbarhetsarbetet som redan görs här.