Yhteiskunta­päivät Kristiinan­kaupungissa 2024

Yhteiskunta­päivät ovat täällä taas!

Viime vuonna järjestettiin ensimmäistä kertaa Kristiinankaupungin Yhteiskuntapäivät. Päivät olivat täynnä yhteiskunnallisia paneelikeskusteluja, vuoropuheluja ja monia kohtaamisia. Tänä kesänä päivät järjestetään toistamiseen 10. – 11.7.2024.

Yhteiskuntapäivät ovat matalan kynnyksen yhteiskunnallinen tapahtuma, jossa yrityselämä, kolmas sektori ja julkinen sektori kohtaavat. Viime vuosi oli menestys, ja saamamme palaute vakuutti meidät siitä, että Yhteiskuntapäivistä tulisi tulla säännöllinen tapahtuma, sanoo Business KRS:n toimitusjohtaja Angelique Irjala.

Tänä vuonna Yhteiskuntapäivien ohjelmasta löytyy mm. paneelikeskusteluja, tieteellisiä esityksiä ja puoluepoliittista debattia. Ohjelma julkaistaan vaiheittain huhtikuun ja toukokuun aikana.

Yritykset, yhdistykset tai muut, jotka haluavat osallistua paneelikeskusteluihin, esityksiin, tai muuhun ohjelmaan, voivat ottaa meihin yhteyttä, sanoo Irjala. Viime vuoden tapahtuma osoitti, että tarve kohdata toisiamme rennossa ilmapiirissä ja keskustella asioista, jotka koskettavat meitä kaikkia, on ilmeinen. Haluamme vastata siihen tarpeeseen tänäkin vuonna.

Tiedotamme tulevina kuukausina sosiaalisessa mediassamme kaikesta, mitä tapahtumassa on luvassa tänä vuonna. Pääset Yhteiskuntapäivien facebook-tapahtumasivuille painamalla alla olevaa painiketta.

Kysyttävää tapahtumasta? Ota yhteyttä: