Samhälls­dagarna i Kristine­stad 2024

Samhälls­dagarna är tillbaka!

Sommaren 2023 ordnades Samhällsdagarna i Kristinestad för första gången. Det blev dagar med samhällspaneler, diskussioner och många möten. I sommar ordnas dagarna igen 10. – 11.7.2024.

Samhällsdagarna är ett lågtröskelevent och en samhällsfestival där näringsliv, tredje sektor och det offentliga möts. Förra året blev en succé och responsen vi fick övertygade oss om att Samhällsdagarna skulle bli ett återkommande evenemang, säger Business Krs VD Angelique Irjala.

I år kommer Samhällsdagarna att bestå av samhällspaneler, forskningsinsikter och partipaneler. Programmet kommer att släppas stegvis under april och maj månad,

Företag och föreningar eller andra som gärna vill delta i paneler, utställningar och program får gärna kontakta oss, säger Irjala. Det finns ett stort behov av att kunna mötas under avslappnad stämning och prata frågor som berör oss alla. Förra året visade att det finns ett behov av att kunna mötas så här kring viktiga frågor som berör regionen, det vill vi fortsätta svara på.

De närmaste månaderna kommer vi att dela information i våra sociala mediekanaler om vad som är att förvänta sig under årets evenemang. Du kommer till Samhällsdagarnas facebook-evenemangssida genom att trycka på knappen nedan.

Frågor om evenemanget? Kontakta: