Ilmoita yrityksesi alihankinta­rekisteriin!

Business Kristine­stad avaa alihankinta­­rekisterin

Kristiinankaupunki on viime aikoina noussut esiin houkuttelevana sijoituskohteena suurille teollisuushankkeille. Kaupunkimme strateginen sijainti ja vahva infrastruktuuri tekevät siitä ihanteellisen paikan suurten teollisuushankkeiden toteuttamiseen.

Suurten hankkeiden toteuttaminen vaatii kuitenkin monenlaista osaamista ja laajaa alueellista yhteistyötä. Suunnittelu- ja rakennusvaiheessa tarvitaan runsaasti aliurakoitsijoita ja palveluntarjoajia, jotka voivat tuoda oman erityisosaamisensa ja panoksensa pöytään.

Kristiinankaupungissa toimivien yritysten kannalta tämä tarjoaa mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaansa ja verkostoitua suurten hankkeiden parissa.

– Ulkopuolelta tulevat suuret sijoitukset ovat juuri sitä, mitä meidän paikallinen yrityskenttä kipeästi tarvitsee, sanoo Industypark KRS -hankkeen hankevetäjä Richard Lähteenmäki. Keskisuurille ja pienillekin yrityksille voi avautua aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen.

Kannustamme kaikkia kaupungissamme toimivia yrityksiä kirjaamaan oman yrityksensä tiedot ja tarjoamansa palvelut Business Kristinestadin alihankintarekisteriin. Näin mahdolliset hankekumppanit voivat olla tietoisia kaikista halukkaista yhteistyökumppaneista kaupungissamme ja voimme edistää yhdessä alueemme elinvoimaisuutta ja kasvua.