Anmäl ditt företag till under­­leverantörs­registret!

Business Kristinestad öppnar en under­leverantörs­register

Kristinestad har på senare tid framstått som en attraktiv investeringsdestination för stora industriprojekt. Vår stads strategiska läge och starka infrastruktur gör den till en idealisk plats för genomförandet av stora industriprojekt.

Genomförandet av stora projekt kräver emellertid olika kompetenser och omfattande regional samarbete. Under planerings- och byggfasen behövs ett stort antal underleverantörer och tjänsteleverantörer som kan bidra med sin specialkompetens och insats.

För företag verksamma i Kristinestad erbjuder detta möjligheten att utvidga sin verksamhet och nätverka i samband med stora projekt.

– De stora investeringarna utifrån är precis det vår lokala näringslivsstruktur så väl behöver, säger projektledaren för Industypark KRS, Richard Lähteenmäki. – Det kan öppnas upp helt nya möjligheter för små och medelstora företag att växa och utvecklas.

Vi uppmanar alla företag verksamma i vår stad att registrera sina företagsuppgifter och de tjänster de erbjuder i Business Kristinestads underleverantörsregister. På så sätt kan potentiella samarbetspartners vara medvetna om alla intresserade samarbetspartners i vår stad och vi kan tillsammans främja vår regions livskraft och tillväxt.