Huippupanelistit osallistuvat Yhteiskuntapäiville 2024

Paikka: Hemslöjdsgården, Rantakatu 16

Tämä on erinomainen foorumi oppia lisää eri alojen uusimmista trendeistä ja niiden vaikutuksesta yhteiskuntamme kehitykseen.

Angelique Irjala, Business Kristinestad

Viime vuonna järjestettiin ensimmäistä kertaa Kristiinankaupungin Yhteiskuntapäivät. Päivät olivat täynnä yhteiskunnallisia paneelikeskusteluja, keskusteluja ja monia kohtaamisia. Tänä kesänä päivät järjestetään toistamiseen 10.-11.7.

– Kristiinankaupungin Yhteiskuntapäivät (10.-11.7.) pyrkii olemaan alueen kesäisin yhteisötapahtuma, jossa yhteiskunnalliset toimijat, kansalaiset, liike-elämä ja poliitikot kokoontuvat keskustelemaan ja väittelemään yhteisömme tärkeimmistä asioista. Kyseessä on kahden päivän tapahtuma täynnä seminaareja, luentoja ja keskusteluja, joissa osallistujilla on mahdollisuus kuunnella asiantuntijoita ja saada uusia vaikutteita, sanoo Business KRS:n toimitusjohtaja Angelique Irjala. 

– Kristiinankaupungissa sinulla on mahdollisuus osallistua yhteiskunnan kehittämiseen, tavata johtavia päättäjiä, ja verkostoitua samanmielisten ihmisten kanssa. Lisäksi tämä on erinomainen foorumi oppia lisää eri alojen uusimmista trendeistä ja niiden vaikutuksesta yhteiskuntamme kehitykseen, sanoo Irjala. 

Tänä vuonna ohjelmassa on myös poliitikkopaneeli. Siihen kokoontuu useita kansallisia poliitikkoja keskustelemaan alueellisista kysymyksistä. Paneelia johtaa maakuntajohtaja Mats Brandt.

– On suuri tarve kokoontua rennossa ilmapiirissä keskustelemaan asioista, jotka koskettavat meitä kaikkia. Olemme erittäin iloisia, että olemme onnistuneet saamaan paikalle tänä vuonna paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä huippunimiä, sanoo Irjala.

Business KRS haluaa muistuttaa, että yritykset ja yhdistykset, jotka haluavat asettaa näyttelynsä samanaikaisesti alueelle, voivat mielellään ottaa yhteyttä.