Toppnamn deltar i Samhällsdagarna 2024

Plats: Hemslöjdsgården, Strandgatan 16

Det är en utmärkt arena för att lära dig mer om de senaste trenderna inom olika branscher och hur de påverkar vår samhällsutveckling.

Angelique Irjala, Business Kristinestad

Sommaren 2023 ordnades Samhällsdagarna i Kristinestad för första gången. Det blev dagar med samhällspaneler, diskussioner och många möten. I sommar ordnas dagarna igen 10-11.7. I år kommer Samhällsdagarna att bestå av samhällspaneler, forskningsinsikter och partipaneler.

– Samhällsdagarna i Kristinestad (10-11.7) har som ambition att bli regionens mest somriga samhällsevenemang där samhällsaktörer, medborgare, näringslivet och även politiker samlas för att diskutera och debattera de viktigaste frågorna som påverkar vår omgivning, , säger Business Krs VD Angelique Irjala. Det är två dagar fyllda med seminarier, föreläsningar, och samtal, där deltagarna får möjlighet att lyssna på experter och ta del av olika perspektiv. 

– I Kristinestad har du möjlighet att vara del av samhällsutvecklingen, träffa ledande beslutsfattare och nätverka med människor som delar dina intressen och passioner. Dessutom är det en utmärkt arena för att lära dig mer om de senaste trenderna inom olika branscher och hur de påverkar vår samhällsutveckling, säger Irjala.

I år finns även en politikerpanel med i programmet. Där samlas flera nationella politiker för att prata regionala frågor. Den panelen leds av landskapsdirektör Mats Brandt. 

– Det finns ett stort behov av att kunna mötas under avslappnad stämning och prata frågor som berör oss alla. Vi är så glada att vi lyckats få lokala, regionala, nationella och internationella toppnamn på plats i år, säger Irjala. 

Business KRS vill påminna om att företag och föreningar som vill ställa ut samtidigt på området gärna får ta kontakt.